Enquesta Casals d’Estiu

Hola a tothom

Us fem arribar una enquesta de part del ajuntament de Viladecans i en relació als casals d’estiu

Atentament


Aquest estiu 2020 se’ns planteja el repte de valorar i afrontar les activitats d’estiu davant la nova excepcionalitat de la situació produïda per la COVID19.

Des de la Generalitat de Catalunya s’han publicat uns criteris generals per l’organització d’aquestes activitats amb recomanacions i aspectes a seguir de prevenció higiènico-sanitària, tenint en compte que, com a mínim, aquestes activitats no es podrien realitzar fins que entrem en fase 3.

La voluntat de l’Ajuntament de Viladecans és poder coordinar tota l’oferta d’activitats d’estiu del nostre municipi, donant recursos per poder organitzar i gestionar les activitats d’estiu necessàries, amb els diferents agents i entitats.

Per aquest motiu hem realitzat aquesta enquesta, per poder valorar les necessitats de les famílies, infants i joves de Viladecans sobre les activitats d’estiu d’aquest 2020, que agrairíem ens poguéssiu respondre.

Si teniu més d’un fill/a, contesteu una enquesta per cada un d’ells. Necessitem les vostres respostes i aportacions fins el dijous 28 de maig.

https://forms.gle/rE4HFymQCsvXDE4j9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.