Enquesta Casals d’Estiu

Hola a tothom

Us fem arribar una enquesta de part del ajuntament de Viladecans i en relació als casals d’estiu

Atentament


Aquest estiu 2020 se’ns planteja el repte de valorar i afrontar les activitats d’estiu davant la nova excepcionalitat de la situació produïda per la COVID19.

Des de la Generalitat de Catalunya s’han publicat uns criteris generals per l’organització d’aquestes activitats amb recomanacions i aspectes a seguir de prevenció higiènico-sanitària, tenint en compte que, com a mínim, aquestes activitats no es podrien realitzar fins que entrem en fase 3.

La voluntat de l’Ajuntament de Viladecans és poder coordinar tota l’oferta d’activitats d’estiu del nostre municipi, donant recursos per poder organitzar i gestionar les activitats d’estiu necessàries, amb els diferents agents i entitats.

Per aquest motiu hem realitzat aquesta enquesta, per poder valorar les necessitats de les famílies, infants i joves de Viladecans sobre les activitats d’estiu d’aquest 2020, que agrairíem ens poguéssiu respondre.

Si teniu més d’un fill/a, contesteu una enquesta per cada un d’ells. Necessitem les vostres respostes i aportacions fins el dijous 28 de maig.

https://forms.gle/rE4HFymQCsvXDE4j9

Recibos Marzo Servicios Ziga-Zaga

Hola a todos

Desde el AMPA nos gustaría haceros llegar la información que hemos recibido de la empresa Ziga-Zaga en relación a las facturas de marzo de todos los servicios que directamente proporciona a las familias: menjador, acollida y baile.

En el recibo de marzo, que llegará a principios de abril de cada uno de esos servicios, solo se cobrará la parte proporcional de los días 1 a 13 de marzo, que es cuando en el BOE fue publicado el decreto de estado de alarma y a partir del cual han podido ejecutar un ERTE en la empresa.

Por otro lado, comentar que multisport es el AMPA quien paga directamente a Ziga-Zaga. Recordemos que los socios hacen una aportación anual y con ese dinero recaudado, y con las ayudas de subvenciones, realizamos el pago a Ziga-Zaga. Una vez termine toda esta situación, y se pueda volver a la normalidad, os informaremos convenientemente de las partes proporcionales que afectan a multisport y, que por tanto, se os retornarán.

Gracias a todos por vuestra comprensión.

Aprovechamos la ocasión para daros ánimos a todos ante esta difícil situación y con la esperanza de que en breve todo vuelva a su normalidad.

Atentamente
La Junta del AMPA