BENVINGUDA

Welcome international host word tag cloud illustration


Des d’aquest espai et donem la benvinguda a la web de l’AFA de l’Escola Enxaneta.
Formem part d’un centre jove i integrador amb un projecte educatiu basat en l’esforç, la creativitat i la implicació de tota la comunitat educativa per aconseguir una escola d’èxit i de futur.
Participem a la nostra ciutat a través de la nostra presència en diversos esdeveniments i fomentem diferents activitats extraescolars i lúdiques alhora que oferim beneficis per als socis com a descomptes en els llibres, subvencions per a les excursions escolars, així com en la socialització de llibres.
Per tot això, us convidem a col·laborar amb nosaltres, aportar noves propostes i gaudir junts de les diferents activitats, seguint el nostre lema: Junts Fem Pinya!

!!! TOTS SOM IMPORTANTS PER CREAR L’ESCOLA QUE DESITGEM !!!


Desde este espacio te damos la bienvenida a la web del AFA de la Escuela Enxaneta.
Formamos parte de un centro joven e integrador con un proyecto educativo basado en el esfuerzo, la creatividad y la implicación de toda la comunidad educativa para conseguir una escuela de éxito y de futuro.
Participamos en nuestra ciudad a través de nuestra presencia en diversos eventos y fomentamos diferentes actividades extraescolares y lúdicas a la vez que ofrecemos beneficios para los socios como descuentos en los libros, subvenciones para las excursiones escolares, así como en la socialización de libros.
Por todo ello, os invitamos a colaborar con nosotros, aportar nuevas propuestas y disfrutar juntos de las diferentes actividades, siguiendo nuestro lema: Junts Fem Pinya!

!!! TODOS SOMOS IMPORTANTES PARA CREAR LA ESCUELA QUE DESEAMOS !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *