Beques Menjador 2016/2017

Diptico_Servicio_Comedor_Escolar

El proper dia 9 de maig s’inicia el termini per presentar les beques de menjador per al curs 2016-2017. Es podran presentar fins el dia 23 de maig. La sol·licitud la podeu demanar a la consegeria de l’escola.

DOCUMENTACIÓ OBLIGATÒRIA

  1. Model normalitzat de sol·licitud ( model 1) i autoritzacions per a la consulta de les dades a l’Agència Tributària. No es tramitaran les sol·licituds que no continguin degudament complimentat aquest model.
  2. Volant de convivència actual.
  3. Fotocopia NIE o NIF dels membres de la unitat familiar. En el cas de no disposar-ne, certificat de naixement i llibre de família.
  4. Certificat de l’Agència d’habitatge de Catalunya, en concepte de subvenció per pagar lloguer a arrendataris amb risc d’exclusió social per motius residencial.
  5. Document acreditatiu de prestacions econòmiques d’urgència socials, atorgades per administracions públiques, que tinguin per finalitat atendre situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques, de subsistència, com per exemple l’alimentació, el vestit i l’allotjament.
  6. En el cas del sol·licitant, s’haurà d’informar de l’IDALU (codi identificador únic que s’assigna a cada alumne, dins del registre d’alumnes (RALC) creat pel Departament d’Ensenyament. Si la família si no el conec pot demanar-lo al centre educatiu.
  7. En el cas que qualsevol membre de la unitat familiar hagi percebut rendiments no contributius a l’any 2015, caldrà aportar l’acreditació corresponent amb l’import i quantia percebuda
    1. Les persones que percebin la Renda Mínima d’Inserció (PIRMI) o equivalent, Certificat o document acreditatiu i el seu import, any 2015.
    2. Prestació de la Llei de dependència: resolució o acreditació amb l’import 2015.
    3. Incapacitat permanent absoluta, gran incapacitat, orfandat, i ajuts per fills a càrrec.
    4. Altres rendiments no contributius, mitjançant l’acreditació corresponent.

DOCUMENTACIÓ PER ACREDITAR LES SITUACIONS ESPECIFIQUES DE LA UNITAT FAMILIAR

  1. En cas de família nombrosa: Fotocopia del carnet de família nombrosa en vigor.
  2. En cas de família monoparental: Fotocopia del carnet de família monoparental en vigor
  3. Infants en acolliment, s’acreditarà mitjançant la resolució d’acolliment de la Direcció General d’Atenció a la infància i l’Adolescència.
  4. En cas de discapacitat de l’alumne o germans aportar el Certificat que acrediti la discapacitat, emès per un centre d’Atenció a Persones amb Discapacitat (CAD) del Departament de Benestar, Família o pels organismes competents d’altres comunitats autònomes.
  5. Conveni o sentencia de divorci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *