Taller de Programació de Videojocs per a Famílies i Nens de 7 a 99 anys

imagen_web_2

Posem en marxa una nova activitat educativa que pot ser d’interés per a les famílies, nens i nenes. Es tracta de la primera edició del taller de programació de videojocs per a famílies i nens de 7 a 99 anys. Es durà a terme en el context de l’Aula Informàtica Oberta al Barri i en col·laboració amb l’escola Dr. Trueta.

El taller va dirigit a qualsevol persona amb ganes d’introduïr-se mòn de la programaciód’ordinadors de manera fácil i divertida. Crearem veritables videojocs i donarem vida als nostres personatges preferits utilitzant l’Scracth.

L’Scracth és un llenguatge de programació basat en un conjunt de blocs gràfics amb funcions específiques. En poc temps, ajuntant uns blocs amb altres es poden crear animacions i videojocs interactius. L’Scracth és una eina pedagògica ideal per a aprendre a analitzar i resoldre problemes, potenciar la lògica i la creativitat. L’Scracth es pot utilitzar per a desenvolupar petites Apps per a mòbils i tauletes, i es pot integrar fàcilment amb plaques electròniques Arduino per començar a construïr petits robots.

El taller l’impartiran en Paco Vázquez i la Ruth Giró, veïns de Viladecans i enginyers de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb més de 10 anys d’experiència en recerca i desenvolupament de software, sistemes electrònics i comunicacions.

MÁS INFORMACIÓN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *