image007

Protocol Actuació Agresions Sexistes

Hola a tohom

Us fem arribar un missatge de l’ajuntament sobre un protocol d’actuació davant agresions sexistes.


Fa alguns mesos que des de l’Ajuntament, conjuntament amb l’Observatori Noctàmbul@s,  hem començat a treballar en el disseny  del PROTOCOL D’ACTUACIÓ DAVANT AGRESSIONS SEXISTES, SIGUIN VERBALS O FÍSIQUES PER MOTIU DE GÈNERE, IDENTITAT O ORIENTACIÓ SEXUAL EN ESPAIS PÚBLICS DE LLEURE I OCI NOCTURN A VILADECANS.

La metodologia que promou el procés d’elaboració d’aquest es fonamenta en la promoció de la participació de la ciutadania a través de metodologies participatives i deliberatives.

A més a més estem realitzant un estudi per entendre com funcionen les violències sexuals en diferents espais d’oci a Viladecans (festes populars, locals d’oci privat, oci esportiu, etc.). Aquesta recerca aportarà informació rellevant per a l’elaboració del protocol.

Per a respondre’l cal tenir com a mínim 16 anys i viure o moure’s per Viladecans. Si voleu aportar informació sobre les vostres experiències i vivències relacionades amb les situacions d’assetjament, abús o agressions sexuals en contextos d’oci, podeu emplenar-lo fins al 31 d’octubre de 2018.

Versió en català:

https://goo.gl/forms/YOeUfxCKqBplZpVQ2

Versió en castellà:

https://goo.gl/forms/K5AHmxACDw9DZliy2

El temps de resposta de l’enquesta és de cinc minuts. És totalment anònima i confidencial.

Els homes també podeu respondre. De fet la vostra implicació és imprescindible per canviar les coses!

Si, a més a més, teniu ganes de participar en el procés d’elaboració del Protocol, podeu escriure a la següent adreça de correu per rebre més informació igualtat@viladecans.cat 

Col·laborem per construir un Viladecans lliure d’agressions sexistes!

Moltes gràcies!

logo_enxaneta-583x270

Camisetas Enxaneta

Hola a todos

Este curso desde la dirección de la escuela se quiere fomentar que los alumnos utilicen las camisetas naranjas en las diferentes salidas que se realizarán. En breve realizaremos un gran pedido con las peticiones recibidas hasta el momento. Aquellos que queráis reservar una camiseta (5 euros para los socios del AMPA) acercaros por el local del AMPA a partir de las 16:30

Un saludo

fapac-540x272

Decret de Servei de Menjador

Hola a tothom

Ens adrecem a vosaltres per fer-vos arribar la Carta que la FaPaC envia avui al Conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, per posicionar-se contra l’esborrany de Decret de Servei Menjador Escolar que va arribar fa dos dies des del Departament. L’aprovació d’aquest Decret suposaria la retirada de la gestió del servei a totes les AMPA, i que siguin grans empreses qui el gestionin.

La carta la podeu trobar AQUÍ