EMPRESES COL.LABORADORES

  • ARA SENT SOCIS DE L’AFA, T’ESTALVIARÀS A LES TEVES COMPRES!!

Des de l’ AFA col.laborarem amb empreses, perquè ens puguin oferir promocions i descomptes a tots els nostres socis i sòcies, perquè us pogueu estalviar a la vostra compra. En aquesta pàgina podreu consultar les empreses que anirem afegint on trobareu els descomptes que ens ofereixen cadascuna d’elles. 
Només tindràs que ensenyar el carnet de soci de l’AFA ENXANETA que us donem cada inici de curs i la botiga us farà el descompte pertinent. 

 Carlin ofereix a tots els nostres socis un 10% de descompte en tota  la botiga , excepte en les fotocopies, encuadernacions, resmas de paper i consumibles informàtics. Cliqueu al següent enllaç:
📩Web Carlin✅


CLIQUEU AL SEGÜENT ENLLAÇ :    Web Vision Lent

 

Cliqueu al següent enllaç per accedir a web:

Web DENTAL CLINICS VILADECANS

 

 10% dto. en todos los productos que no estén rebajados ni de oferta.

Cliqueu al següent enllaç per poder accedir a la web

Web Sports Castelló

 

Os comunicamos que los socios del AFA si al efectuar una compra en nuestro establecimiento si nos enseñan el carnet vigente del año en curso(2021-2022) se les realizara un 15% de descuento siempre y cuando paguen en efectivo.

Web Ofitrópolis

Descompte de client preferent, que per la manera que ho gestionem, l’acumulem en una targeta client a nom del soci de l’Ampa i que es podrà descomptar un propera compra.

WEB LLIBRERIA ELS NOU RALS

 

Web PIPPO PARK

WEB AEROPARK
La empresa Barroso, Ens ofereixen un 10% dte., en tots els seus productes per als nostres socis a les seves botigues del Carrer Pi i Margall, 25 i Pi i Margall, 30-32. de Viladecans

La Junta de l’Afa, no es farà responsable de que les empreses compleixin els descomptes indicats. Nosaltres només som intermediaris en el que el nostre únic objectiu, és aconseguir el màxim d’avantatges possibles pels nostres socis i sòcies. 
En cas de qué una empresa no us faci el pertinent descompte,sense cap raó justificada ho heu de comunicar per així poder eliminar-los de la nostra pàgina web i xarxes socials.