Que fem a les comissions?

Comunicació:

Els nostres esforços van encaminats a que aquest bloc sigui una eina d’utilitat per a tothom: volem que disposeu de tota la informació necessaria de manera àgil i centralitzada. A més de mantenir-vos informats en qualsevol moment i des de qualsevol lloc mitjançant els vostres dispositius mòbils (telèfons mòbils, ordinadors portàtils, tauletes).

Ens fem presents a les xarxes socials (Instagram i Facebook) i, mitjançant el grup de Difusió d’AFA, via Telegram.

També donen la benvinguda les noves famílies de i3, primer amb una carta informativa que es dóna amb la matriculació del nen/a i amb un taller de benvinguda per a tota la família per tal que es coneguin entre si i es puguin sentir que formen part de l’AFA Trueta.

Distribució de llibres i materials:

La comissió de llibres i material s’encarrega de coordinar amb l’escola la comanda dels llibres i del material que es necessitarà per al curs següent.

Contactem amb la distribuïdora i fem la comanda del material personalitzat i dels llibres. Un cop rebuts els llistats per cursos amb els preus, els lliurem a les famílies.

El dia de la venda de llibres, també gestionem la confecció dels lots de material i el lliurament d’agendes.

Si queden lliuraments pendents a l’inici de curs, també canalitzem les incidències i fem d’intermediaris entre les famílies i la distribuïdora.

Socialització de llibres:

“Conversió dels mitjans de producció de propietat privada en propietat de la comunitat social”

I és exactament allò que fem a la nostra escola, doncs no totes les escoles a Viladecans socialitzen llibres de text, de consulta i de lectura.

La responsabilitat d’aquesta comissió recau en un grup de pares i mares. Durant l’any es donen d’alta, folrren i reparteixen nous llibres de lectura, revistes, etc. S’han revisat i distribuït per les classes més de 1.000 llibres de text socialitzats.

La socialització també implica a tauletes electròniques, amb el propòsit que cada alumne tingui la seva tauleta socialitzada, que juntament amb els llibres de lectura, llibres de consulta i algun llibre socialitzat, son les eines de coneixement que els alumnes de l’Escola fan servir per cercar informació.

Així doncs, escola i la socialització s’ adapten als nous temps i al seu entorn, i juntament amb els llibres, les tauletes electròniques seran objecte de socialització i propietat de tota la comunitat educativa.

 

Tenim d’altres comissions i no menys importants com son les de:

Festes, Casal d’estiu, Rua de Carnestoltes, Acollida i Menjador.

Totes les aneu veient en els esdeveniments que preparem al llarg de tot el curs, cada cop que es prepara una festa, cada dia en el nostre servei d’acollida, quant es fan els tallers educatius per a pares i mares o el club de lectura.