Extraescolars curs 2022-23

Us presentem les activitats disponibles pel curs 22-23

Les inscripcions es tancaran el 23 de setembre.
Totes les activitats comencen la primera setmana d’octubre. Als alumnes inscrits en termini, els recollirem a classe i us indicarem per quina porta sortiran al finalitzar l’activitat.

Aquestes són les activitats que aquest curs gestionarem des de l’AMPA. És molt important que indiqueu correctament el grup i horaris que tingueu disponibles per poder formar els grups. 

En la informació de cada activitat us expliquem de quina manera cal fer la inscripció. Les activitats de música i teatre les gestionem directament des de l’AMPA i rebreu les notificacions relatives a l’activitat a través nostra. La resta d’activitats les gestionen empreses que col·laboren amb nosaltres i un cop uns inscriviu ells contactaran amb vosaltres.

MOLT IMPORTANT: Inclourem els alumnes inscrits fins el dia 23 de setembre a la llista de recollida directament a classe. Els inscrits posteriorment, no podrem garantir el servei de recollida directament al col·legi.

Teniu la informació relativa a cada activitat i els fulls d’inscripció en els següents enllaços:

Programació informàtica i Robòtica – CODELEARN 

Activitats musicals · Guitarra i Minimúsics

Teatre 

Anglès STP Training

També es realitza al col·legi, l’activitat d’anglés Kids&Us. S’ofereixen diferents dies segons els nivells adquirits. Les inscripcions les gestionen ells directament. Informació al telf 695 50 78 93 i en aquest enllaç. www.kidsandus.es

Eurofitness Viladecans

Per a aquest curs hi ha disponibles les activitats de: patinatge, dance, taekwondo, padel i natació.

Més informació i inscripcions: a la recepció del gimnàs d’Eurofitness, Carretera de la Vila, 21 · Web i contacte Eurofitness Viladecans

ALTRES ACTIVITATS EXTERNES DEL COL·LEGI:

Basquet Viladecans

L’activitat de bàsquet que es realitza al poliesportiu del col·legi  està gestionada directament desde el club, pero ofereixen aventatges per als alumnes de Sant Gabriel, com ara la recollida directament al col·legi per part dels seus monitors. Per informacions d’horaris, grups, etc, us heu de posar directament en contacte amb ells:

www.cbviladecans.cat

C.E. ATHLETIC TORRE ROJA

L’activitat de futbol sala que es realitza al poliesportiu del col·legi els dimarts i dijous està gestionada directament desde el club, pero ofereixen aventatges per als alumnes de Sant Gabriel. Per informacions d’horaris, grups, etc, us heu de posar directament en contacte amb ells:

Athletic TORRE ROJA