Col·laboració amb l’arxiu municipal😊

      Comentaris tancats a Col·laboració amb l’arxiu municipal😊

Fa uns dies vam fer l’entrega a l’arxiu municipal de Viladecans, d’alguns documents de l’entitat: els estatuts de la fundació de l’AMPA, estatuts d’orfandat i altres documents i fotografies antigues de valor històric i que l’arxiu en farà recopilació i manteniment per conservar-los degudament.
Coneixeu la tasca de l’arxiu?🗂 us animem a visitar-los a través de la web:

https://www.viladecans.cat/ca/consulta-en-linia-de-documents-historics

o presencialment al barri Sales:
Carrer de Guifré el Pelós, 32

📣📣📣 Castanyada 2022 🌰🌰🌰

      Comentaris tancats a 📣📣📣 Castanyada 2022 🌰🌰🌰

Aquest curs, després de les restriccions que hem patit els darrers cursos es reprenen les activitats presencials al col·legi😊😊
I per això, tornem a necessitar la col·laboració de les famílies

La primera celebració que tenim al calendari és la de la castanyada🌰🌰🌰. Us compartim aquest formulari perquè us apunteu a col·laborar https://forms.gle/tkN8zciUAnKpynBd7
👁️‍🗨️En la descripció ja indiquem quin és el nombre mínim d’ajudants que necessitem per a poder realitzar l’activitat.

ℹ️ Les dues voluntàries que estan organitzant la castanyada desde l’AMPA contactaran amb els inscrits per tal d’organitzar-se

Donem de marge fins el dia 27 perquè us apunteu. És molt important la vostra col·laboració per poder tirar endevant l’activitat😊😊

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

📣📣📣 Extraescolars curs 2022-23

      Comentaris tancats a 📣📣📣 Extraescolars curs 2022-23

📣📣📣 Extraescolars curs 2022-23

Us presentem les activitats disponibles pel curs 22-23. Com a novetat, s’obre un nou grup de teatre i es recupera l’activitat de Minimúsics per a alumnes d’infantil 🎭🎵🎶

Totes les activitats comencen la primera setmana d’octubre.

Les inscripcions es tancaran el 23 de setembre

Als alumnes inscrits en termini, els recollirem a classe i us indicarem per quina porta sortiran al finalitzar l’activitat. Fins que no finalitzi el període d’inscripció i es puguin endreçar els grups, no podrem garantir la realització de l’activitat.

En la informació de cada activitat us expliquem de quina manera cal fer la inscripció.

Les activitats de música i teatre les gestionem directament des de l’AMPA i rebreu les notificacions relatives a l’activitat a través nostre. La resta d’activitats les gestionen empreses que col·laboren amb nosaltres i un cop uns inscriviu ells contactaran amb vosaltres.

MOLT IMPORTANT: Únicament inclourem els alumnes inscrits fins el dia 23 de setembre a la llista de recollida directament a classe. Els inscrits posteriorment, no podrem garantir el servei de recollida directament al col·legi.

Teniu tota la informació a la nostra pàgina web: EXTRAESCOLARS CURS 2022-23

Dona i la Nena a la Ciència · Comissió STEM i Igualtat del Consell Escolar del Sant Gabriel

      Comentaris tancats a Dona i la Nena a la Ciència · Comissió STEM i Igualtat del Consell Escolar del Sant Gabriel

Hola, Famílies!

Aquesta és la setmana de la “Dona i la Nena a la Ciència”, que culmina divendres 11 de Febrer amb el seu dia internacional.

Des de la “Comissió STEM i Igualtat del Consell Escolar del Sant Gabriel” volem ajudar a impulsar les vocacions científiques, tecnologies, en enginyeria i en matemàtiques, entre les nostres filles i els nostres fills.

Us hem preparat un vídeo, amb la col·laboració del grup de mares STEM del col·legi. Hem anat amb molt de compte per a que sigui distribuïble a famílies i xarxes, tant la música com les imatges son lliures de copyrigth (creative commons). També us hem preparat una bibliografia de contes per a despertar vocacions científiques, fent èmfasi en les vocacions entre les nenes, adreçat a primària i secundària.

La nostra societat necessita més graduades i graduats STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria, Matemàtiques). Menys de la meitat del total de persones graduades a la universitat en Europa ho són en disciplines STEM, i del total de graduats STEM, només un terç són dones. En les carreres TIC sols hi ha un 13% de dones.

La formació en STEM afavoreix la independència tecnològica d’altres països, fomenta l’esperit crític, i permet formar professionals amb eines per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i per dissenyar un futur millor. Per tant, és important què tothom hi pugui accedir, i que a més ho faci en igualtat d’oportunitats.

Esperem que trobeu el material interessant i us desitgem una feliç setmana de la Dona i la Nena a la Ciència.

Salut i STEM!

VIDEO STEM 2022

Bibliografia_nenes_STEM

📣📣📣 Extraescolars curs 21-22

      2 comentaris a 📣📣📣 Extraescolars curs 21-22

👋 Esperem que hagueu gaudit tots d’unes molt bones vacances!
Comencem amb les informacions del curs😜

Aquestes són les activitats que aquest curs s’ofereixen al col·legi. Hem agrupat tota la informació a la nostra pàgina web perquè sigui més còmode veure tota l’oferta conjunta.
En cada activitat indiquem on cal fer la inscripció.
🚨 Com sempre, l’AMPA s’encarregarà de la recollida dels alumnes a la sortida del col·legi i les families haureu de recollir als infants a la sortida de l’activitat.

Inclourem els alumnes inscrits fins el dia 26 de setembre a la llista de recollida directament a classe. Els inscrits posteriorment, no podrem garantir el servei de recollida directament al col·legi.

🚨🚨 És molt important que indiqueu correctament el grup per mantenir els grups bombolla i seguir el protocol COVID. En cas de dubte de quin grup anirà (A, B o C) us demanem que espereu a tenir la confirmació del col·legi, per realitzar la inscripció correctament ja que no es podran rectificar les dades posteriorment i pot quedar exclòs de l’extraescolar.

👇Aquestes són les activitats que aquest curs s’ofereixen al col·legi.

Extraescolars curs 2021-22

Convocatòria assemblea general AMPA – 10 de Març de 2021

      Comentaris tancats a Convocatòria assemblea general AMPA – 10 de Març de 2021
Benvolgudes famílies, 
El darrer curs no vam poder celebrar la nostra assemblea anual. 
L’hem anat posposant esperant que la situació millorés i poder-la realitzar presencialment. Malauradament, la situació no està millorant i no volíem posposar més la convocatòria. 
Aquest curs, tan difícil de gestionar per culpa de les circumstàncies, estem treballant més que mai. Us volem explicar de primera mà, les mesures i projectes que com a AMPA estem duent a terme durant aquest curs, quins són els projectes que hem ajornat o els que estem preparant per quan tot això millori. 
Us demanem que ús agendeu la cita i no hi falteu!! 
És molt important la vostra assistència perquè tots formem part de l’associació i l’assemblea és el lloc on traslladar les vostres inquietuds.
Aquí us deixem l’enllaç per accedir a l’assemblea http://meet.google.com/ofw-yqmd-qyq
 
Cuideu-vos molt! atentament,
 
AMPA del Col·legi Sant Gabriel de Viladecans,
Junta directiva

📣📣📣 Reunions extraescolars

      Comentaris tancats a 📣📣📣 Reunions extraescolars

Tal com vam adelantar via Alexia, aquesta setmana hem organitzat diferents videoconferències informatives sobre les extraescolars:

‼️‼️ Dimecres 23 a les 18.30h reunió informativa on desde l’AMPA us explicarem el protocol de seguretat que aplicarem per a TOTES les activitats extraescolars que oferim.

‼️‼️ Dimecres 23 a les 19.00h al finalitzar la nostra intervenció Codelearn extraescolar de Robòtica.

Enllaç de meet per entrar a les dues reunions:
https://meet.google.com/geq-ygzz-pty

‼️‼️ Dijous 24 a les 19:15 reunió informativa sobre la metodologia de Kids&Us, com funciona, metodologia, horaris i disponibilitats.

Enllaç per la reunió desde l’app Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/4535879421
ID de reunió: 453 587 9421

📣📣📣 Informació extraescolar anglès STP

      Comentaris tancats a 📣📣📣 Informació extraescolar anglès STP

Us informem que degut al comprensible allau de dubtes i qüestions sorgides arran del protocol i inici de l’activitat d’anglès extraescolar 2020/2021, l’Albert Capellas el coordinador de l’activitat i la Sònia Cano de l’AMPA us conviden a una reunió telemàtica el dilluns 21 a les 19.00h per tractar de resoldre tots els vostres dubtes.

Arribada l’hora de la reunió, només heu de clicar al link sota aquestes línies. No cal que descarregueu l’aplicació de JitsiMeet per accedir-hi.

https://meet.jit.si/Reuni%C3%B3informativaSantGabriel

📣📣📣 AMPA Mesures COVID activitats extraescolars 😷🌡️‼️

      Comentaris tancats a 📣📣📣 AMPA Mesures COVID activitats extraescolars 😷🌡️‼️

📣📣🚨 Des de l’AMPA ens hem preparat per garantir la màxima seguretat pels alumnes i professors de les activitats extraescolars.
Per això hem comprat material de desinfecció i protecció:

Professors extraescolars:
Els proporcionarem un “Kit Covid” amb: pantalla facial, mascareta, gel de desinfecció de mans i spray de desinfecció per desinfectar les superfícies i els espais que utilitzaran els alumnes durant l’activitat.

Alumnes extraescolars:
Prendrem la temperatura a tots els alumnes abans de començar l’activitat.
Abans d’iniciar l’activitat rentarem les mans i facilitarem gel de desinfecció per desinfectar mans.
A tots els alumnes que realitzin activitats no esportives a dins de les aules els hi facilitarem diàriament una mascareta higiènica que hauran de dur durant l’activitat.