📣📣📣 Extraescolars curs 2022-23

      Comentaris tancats a 📣📣📣 Extraescolars curs 2022-23

📣📣📣 Extraescolars curs 2022-23

Us presentem les activitats disponibles pel curs 22-23. Com a novetat, s’obre un nou grup de teatre i es recupera l’activitat de Minimúsics per a alumnes d’infantil 🎭🎵🎶

Totes les activitats comencen la primera setmana d’octubre.

Les inscripcions es tancaran el 23 de setembre

Als alumnes inscrits en termini, els recollirem a classe i us indicarem per quina porta sortiran al finalitzar l’activitat. Fins que no finalitzi el període d’inscripció i es puguin endreçar els grups, no podrem garantir la realització de l’activitat.

En la informació de cada activitat us expliquem de quina manera cal fer la inscripció.

Les activitats de música i teatre les gestionem directament des de l’AMPA i rebreu les notificacions relatives a l’activitat a través nostre. La resta d’activitats les gestionen empreses que col·laboren amb nosaltres i un cop uns inscriviu ells contactaran amb vosaltres.

MOLT IMPORTANT: Únicament inclourem els alumnes inscrits fins el dia 23 de setembre a la llista de recollida directament a classe. Els inscrits posteriorment, no podrem garantir el servei de recollida directament al col·legi.

Teniu tota la informació a la nostra pàgina web: EXTRAESCOLARS CURS 2022-23