📣📣📣 Extraescolars curs 21-22

      2 comentaris a 📣📣📣 Extraescolars curs 21-22

👋 Esperem que hagueu gaudit tots d’unes molt bones vacances!
Comencem amb les informacions del curs😜

Aquestes són les activitats que aquest curs s’ofereixen al col·legi. Hem agrupat tota la informació a la nostra pàgina web perquè sigui més còmode veure tota l’oferta conjunta.
En cada activitat indiquem on cal fer la inscripció.
🚨 Com sempre, l’AMPA s’encarregarà de la recollida dels alumnes a la sortida del col·legi i les families haureu de recollir als infants a la sortida de l’activitat.

Inclourem els alumnes inscrits fins el dia 26 de setembre a la llista de recollida directament a classe. Els inscrits posteriorment, no podrem garantir el servei de recollida directament al col·legi.

🚨🚨 És molt important que indiqueu correctament el grup per mantenir els grups bombolla i seguir el protocol COVID. En cas de dubte de quin grup anirà (A, B o C) us demanem que espereu a tenir la confirmació del col·legi, per realitzar la inscripció correctament ja que no es podran rectificar les dades posteriorment i pot quedar exclòs de l’extraescolar.

👇Aquestes són les activitats que aquest curs s’ofereixen al col·legi.

Extraescolars curs 2021-22

2 thoughts on “📣📣📣 Extraescolars curs 21-22

  1. Anabel Corcoba

    Buenas tardes,
    Estoy intentando entrar en la información para las extraescolares del Eurofitness y me es imposible. Llevo intentándolo dos dias y no hay forma. Podéis ayudar, por favor?
    Gracias

Comments are closed.