Equip “codelearners” – 3rd place at Barcelona HP CodeWars 2018

      Comentaris tancats a Equip “codelearners” – 3rd place at Barcelona HP CodeWars 2018
Equip “codelearners” – 3rd place at Barcelona HP CodeWars 2018

Felicitats Equips “codelearners”, aquest any us heu superat! D’una sisena posició en el 2017 https://codelearn.cat/blog/equip-codelearners-6th-place-at-barcelona-hp-codewars-2017/ passem a tercers de més de 100 equips de tota Catalunya. Aquest any hem presentat dos equips del col·legi Sant Gabriel de Viladecans . Equip 1 (Izan, David i Natan) Equip 2 (Maria, Pau i Abel).

L’HP CodeWars és una competició de programació que fomenta l’interès dels joves de 3r d’ESO fins a 2nd de Batxillerat (inclosos graus mitjans) per les vocacions tecnològiques. Aquesta competició té lloc anualment a les instal.lacions de HP que té a Sant Cugat i s’engloba en un concurs global on ciutats d’arreu del món com Houston/New Castle/Taipei/… ho realitzen de manera simultània amb connexions en directe.

La competició HP Code Wars es va celebrar per primera vegada fa 21 anys i avui és un referent entre els cercles d’ensenyament dels Estats Units.

Aquest any, l’esdeveniment (http://www.hpcodewarsbcn.com) s’ha realitzat aquest primer dissabte de Març on 52 escoles de Catalunya, més de 100 equips i més de 320 alumnes han gaudit d’una jornada plena de sensacions on la passió per la programació i la tecnologia es respirava en l’ambient.

Equip 3r Classificat: (Sant Gabriel Viladecans)

Izan Beltran / David Petitbó / Natan Dominguez

 

Joves promeses en acció: La competició dura unes 3 hores, però l’esdeveniment és tot el dia,

A continuar treballant i fins l’any vinent!

 

Equip Codelearn

Esdeveniments

  • No hi ha esdeveniments

Ubicaciones d’esdeveniments

  • No hi ha localitzacions