Comença l’activitat extraescolar de Scratch amb gran èxit

      Comentaris tancats a Comença l’activitat extraescolar de Scratch amb gran èxit

scratch

Ahir divendres 7 d’octubre, es va iniciar la nova activitat extraescolar de Scratch al nostre col·legi.

L’activitat està dirigida a alumnes de primària a partir de 7 anys i es realitza en horari de migdia de 14 a 15 h. Pel fet que la sala d’informàtica està ocupada en aquest horari, s’està realitzant l’activitat a una de les aules de l’ESO, utilitzant part dels ordinadors que des de l’AMPA es van donar per a aquesta etapa.

Estem molt satisfets de què alumnes d’altres etapes és beneficiïn de la donació que es va realitzar el curs passat.
Algunes de les famílies dels alumnes que van començar ahir l’activitat, ens han fet arribar que els seus fills estan entusiasmats amb l’activitat. I des de l’AMPA estem molt contents que els hi agradi tant.
A final de curs esperem que ens puguin fer una mostra de tot el que han après.

Segur que tenim uns grans programadors entre nosaltres!