Extraescolars curs 2019-20

Us presentem les activitats disponibles pel curs 19-20

Totes les activitats comencen la primera setmana d’octubre.

Com a novetat, comentem que els alumnes desde primària, no berenaran abans de fer l’activitat. Per logística ens hem adonat que es perd molt de temps per les activitats. Els alumnes d’infantil si que podran berenar ja que tenen més marge de temps i son més petits.

Aquestes són les activitats que gestionem la inscripció des de l’AMPA, teniu la informació relativa a cada activitat i els fulls d’inscripció en els següents enllaços:

Programació informàtica i Robòtica – CODELEARN

Activitats musicals

Teatre

Escacs

Anglès STP Training

També es realitza al col·legi, l’activitat d’anglés Kids&Us. S’ofereixen diferents dies segons els nivells adquirits. Les inscripcions les gestionen ells directament. Informació al telf 695 50 78 93 i en aquest enllaç. www.kidsandus.es

Modolell Sports

Desde el curs passat les actividats dirigides i gestionades per Modolell Sports i tal com s’ha fet amb el casal d’estiu, totes les inscripcions i la informació sobre les seves extraescolars es farà directament a la recepció del gimnàs. En aquest enllaç trobeu tota la informació.

Activitats gestionades per Modolell Sports

 

Basquet Viladecans

L’activitat de bàsquet que es realitza al poliesportiu del col·legi  està gestionada directament desde el club, pero ofereixen aventatges per als alumnes de Sant Gabriel, com ara la recollida directament al col·legi per part dels seus monitors. Per informacions d’horaris, grups, etc, us heu de posar directament en contacte amb ells:

https://www.basquetviladecans.es/contacte/