VENDA DE LLIBRES I SOCIALITZACIÓ

Socialització de llibres:

Conversió dels mitjans de producció de propietat privada en propietat de la comunitat social

I és exactament allò que fem a la nostra escola, doncs no totes les escoles a Viladecans socialitzen llibres de text, de consulta i de lectura.

Al curs 2014-2015, la responsabilitat d’aquesta comissió recau en un grup nou de pares i mares. Cada mes s’han donat d’alta, folrat i repartit 16 revistes i uns 50 llibres nous de lectura i, a final de curs, s’han revisat i distribuït per les classes més de 1.000 llibres de text socialitzats.

Al curs 2015-2016 hi ha dos novetats importants, a proposta de la Direcció de l’escola i el Consell Escolar:

  • Els alumnes i famílies de P-3, P-4 i P-5 s’incorporen al projecte de socialització, socialitzant llibres de lectura adaptats al seus nivells.
  • La socialització s’amplia a tauletes electròniques, amb el propòsit que d’aquí pocs anys cada alumne tingui la seva tauleta socialitzada, que juntament amb els llibres de lectura, llibres de consulta i algun llibre socialitzat, seran les eines de coneixement que els alumnes de l’Escola faran servir per cercar informació.

Així doncs, escola i la socialització s’adapten als nous temps i al seu entorn, i juntament amb els llibres, les tauletes electròniques seran objecte de socialització i propietat de tota la comunitat educativa.


Distribució de llibres i materials:

La comissió de llibres i material s’encarrega de coordinar amb l’escola la comanda dels llibres i del material que es necessitarà per al curs següent.

Un cop rebuts els llistats per cursos amb els preus, contactem amb la distribuïdora i fem la comanda del material personalitzat i dels llibres.

També gestionem la confecció dels lots de material i el lliurament d’agendes.

Tot i que des de el any 2018 les famílies fan la seva comanda a través de l’enllaç de la pàgina web que ens proporciona la distribuïdora, nosaltres ens encarreguem de que cada nen tingui a la seva classe el seu lot de llibres amb el material encarregat pels pares.

Si queden lliuraments pendents a l’inici de curs, també canalitzem les incidències i fem d’intermediaris entre les famílies i la distribuïdora.