NOSALTRES POSEM L’ACOLLIDA, TU LES GANES DE BALLAR!!!

No és cap misteri que el ball ens ajuda a augmentar la positivitat, millora l’estat d’ànim i disminueix l’estrés, doncs augmenta els nivells de serotonina i ens ajuda a conectar amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Què més t’hem d’explicar per a què et convencis què t’encantarà aquesta activitat tipus zumba, pensada per als adults?

NO TENS EXCUSA! NOSALTRES POSEM L’ACOLLIDA, TU LES GANES DE BALLAR!!!

2 respostes a «NOSALTRES POSEM L’ACOLLIDA, TU LES GANES DE BALLAR!!!»

    1. Hola Carmen!Demà es posarà en contacte amb tu per correu electrònic la persona responsable (Lydia Leon)de l’activitat per informar-te dels horaris i de la inscripció. Moltes gràcies per interessar-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *