BONES VACANCES!!!!

verano 2016Ens anem de vacances molt contents , amb l’alegria d’una gran festa de fí de curs i el nostre primer sopar de germanor!! ens ho vam passar genial, gràcies a la implicació de totes les famílies.

Moltes gràcies als que ens heu agraït la nostra labor de gestió a dintre de l’Ampa, i recordar-vos un cop més que hi ha moltes maneres de col·laboració i que només cal apropar-se amb la intenció de sumar idees perquè al final els que guanyen són els nostres fills i filles.

Us deixem al nostre menú d’enllaços, la revista del TRUETA d’aquest estiu perquè li feu una ullada, és un resum molt maco del que han fet els nostres fills i filles els últims sis mesos i l’acomiadament dels més grans de l’escola, que ens deixen per començar una nova etapa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *