STP Training: Idiomes

unnamed

STP TRAINING

El nostre compromís amb l’excel·lència acadèmica i la qualitat són els pilars fonamentals del nostre centre i han estat, sens dubte, els factors claus del nostre creixement i desenvolupament.

El departament d’Anglès Júnior ofereix cursos per a nens i nenes a partir dels 3 anys, seguint una progressió de nivells amb una metodologia i didàctica adaptades a cada edat. Tots els nivells s’imparteixen en grups homogenis d’entre 8 i 15 alumnes. Es cursen en dues sessions setmanals d’una hora de duració en dies alterns i en horari de migdies o tardes.

Els nostres cursos complementen i amplien de forma significativa el nivell d’aquesta llengua impartida a les escoles i ajuda als nostres nens i nenes a progressar en un ambient agradable i dinàmic on assoliran, també, estratègies i hàbits adequats pel seu l’aprenentatge.

El nostre objectiu final és oferir un camí d’aprenentatge que porti a assolir un domini avançat de l’idioma abans de la finalització de l’etapa escolar.

Nivells

Educació Infantil Tallers Play with English    -P3-P4-P5-
Cicle Children Children 1                            -1r E.P.-
Children 2                            -2n E.P.-
Children 3                            -3r E.P.-
Children 4                            -4rt E.P.-
Cicle Junior Junior 1                                -5è E.P.-
Junior 2                                -6è E.P.-       

Tallers “Play with English” 

Són tallers destinats a l’alumnat d’Educació Infantil. La Llengua anglesa es tracta d’una  forma exclusivament oral i les activitats proposades són de caire lúdic (jocs, cançons, contes, manualitats,…) per tal de començar l’adquisició de l’anglès d’una forma amena i divertida. No s’utilitza llibre i es proporciona tot el material, tant didàctic com d’ús habitual a l’aula. S’ha d’abonar una quota única anual per aquest concepte al començament de curs.

Cicles “Children” i “Junior”

Els seus objectius s’assoleixen en un clima d’estudi però en un ambient engrescador i participatiu on, mitjançant diverses activitats, els nens i nenes podran desenvolupar progressivament les seves habilitats lingüístiques. Per tal de potenciar l’adquisició i assimilació dels continguts els/les alumnes hauran de realitzar uns breus deures i estudi setmanal. S’ha de portar un estoig amb el material necessari d’aula. A partir de Children 3, es necessitarà, també, una llibreta.

Avaluació

Play with English : Realitzem una AVALUACIÓ CONTÍNUA en base a les activitats realitzades durant el taller. No hi ha exàmens escrits.

Educació Primària: A més de l’avaluació contínua, l’alumnat haurà de realitzar un examen escrit al final de cada trimestre. 

Després de cada avaluació, es lliurarà un detallat informe a les famílies. 

Horaris

CURS DIES HORARI QUOTA MENSUAL
PLAY WITH ENGLISH – P3 Dimarts – Dijous 17:10h – 18:10h 39€
PLAY WITH ENGLISH – P4 i P5 Dimarts – Dijous 17:10h – 18:10h 39€
Children 1 Dimarts – Dijous 17:10h – 18:10h 39€
Children 2 Dilluns – Dimecres 17:10h – 18:10h 39€
Children 3 Dimarts – Dijous 17:10h – 18:10h 39€
Children 4 Dimarts – Dijous 17:10h – 18:10h 39€
Junior 1 Dimarts – Dijous 17:10h – 18:10h 39€
Junior 2 Dimarts – Dijous 17:10h – 18:10h 39€
  • Els mestres recolliran a l’alumnat en les seves respectives aules a les 17:00h per dirigir-se a l’aula assignada per l’anglès extraescolar i iniciar l’activitat a les 17:10h i assegurar una hora efectiva de classe. A les 18:10h els alumnes seran entregats a les famílies a la porta principal.
  • Mètode de pagament: domiciliació bancària a l’inici de mes
  • Full d’Inscripció anglès STP

Exàmens Internacionals    

STP Training ofereix al nostre alumnat la possibilitat de realitzar, de forma optativa, els prestigiosos exàmens Young Learners Exams al final de curs. S’informarà a les famílies abans de la convocatòria.

Contacte

Ens podeu trobar:

A les nostres oficines:  Prat de la Riba, 1 · 08840 Viladecans

Telèfon de contacte: 93 647 39 40

Email: stpescoles@stp.es

Coordinador anglès extraescolar: Albert Capellas Guerrero