Extraescolars curs 2018-19

Us presentem les activitats disponibles pel curs 18-19

Totes les activitats comencen la primera setmana d’octubre.

A la taula veureu les activitats diferenciades amb 4 colors. Ho hem indicat així per diferenciar on dirigir-se per les inscripcions.

Les activitats morades, son les que realitzareu la inscripció a través dels formularis publicats en aquesta web. Teniu la informació relativa a aquestes enllaços:

Programació informàtica i Robòtica

Producció i edició de so

Activitats musicals

Teatre

Escacs

Anglès i alemany STP Training

Gimnàstica per a adults

Desde el mes d’abril, el gimnàs va passar a gestionar-se amb Modolell Sports i tal com s’ha fet amb el casal d’estiu, totes les inscripcions i la informació sobre les seves extraescolars es farà directament a la recepció del gimnàs. Hem marcat les seves activitats en color blau. En aquest enllaç teniu la informació i preus.

Activitats gestionades per Modolell Sports

Hem incorporat a les activitats habituals, les activitats de bàsquet i fútbol que com sabeu es realitzen al poliesportiu del col·legi. Aquestes activitats estan gestionades directament desde cada club, pero ofereixen aventatges per als alumnes de Sant Gabriel, com ara la recollida directament al col·legi per part dels seus monitors. Per informacions d’horaris, grups, etc, us heu de posar directament en contacte amb ells:

https://www.basquetviladecans.es/contacte/

http://www.ceathletictorreroja.com

planilla-extraescolars