TEMPS DIFÍCILS

Hola a tothom,

Ens toca a tots viure temps difícils. El maleït Coronavirus està fent molt de mal en moltes famílies arreu del món. Esperem que aquest episodi tant dur passi aviat i que puguem recobrar el nostre dia a dia.

Us envíem a tots una forta abraçada, d´aquestes que reconforten, per a cadascú de vosaltres, i esperem que la vostra situació i la de la vostra família sigui lo millor possible,

És molt important, que en temps difícils com aquest, recordem que l´esperança i el somriure és la última cosa que hem de perdre. Per aquest motiu s´ha fet un vídeo en el que hem col·laborat l´equip de directiu del cole, l´equip de Paido i l´AMPA.

Esperem que us agradi i us fem arribar molts petons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *