CARNAVAL 2020

Hola a tothom,

Estem encara amb un somriure pel gran dia que vam pasar tots junts a la Rúa de Viladecans. Va ser meravellós poder disfrutar del gran dia, i més després de tot el treball ben fet que hem realitzat tots junts per a que això es transformi en un èxit fabulós.

La fórmula “màgica” com ja sabeu és: tenir un projecte propi, plasmar això en esborradors, posar-nos a treballar molts mesos com a bojos i el gran treball que fa cada familia, ja sigui a casa seva (cosint la seva disfressa) o ajudant al taller a fer la carrossa.

Al Montserratina no tenim trucs i no tenim inspiracions alienes. Únicament tenim il·lusió, som treballadors, ens ajudem els uns al altres i per molt difícil que sembli alguna cosa ho intentem fins que ens surti 🙂

Us deixem un enllaç per a que pugueu veure quina Rúa tan maca que vam fer tots junts i un altre enllaç per veure el Making Off de tot el treball realitzat.

Moltes, moltes gràcies a tothom!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *