Arxiu mensual: febrer de 2018

EXCURSIÓ AMB NENS: VISITA AL MUSEU BLAU

Estimats pares i mares,

Avui us recomanem per fer una excursió molt maca amb els nostres fills i filles al Museu Blau o Museu de Ciències de Barcelona .

El Museu està a la zona del Fórum i està dividit en tres zones: les exposicions permanents, les temporals i el “Niu de ciència”. En aquest moments l´exposició temporal que hi ha és “Oceans, l´últim territori salvatge”. L´espai Niu de ciencia és una sala pensada per als més petits (0- 6 anys) per a que puguin experimentar amb diferents objectes de la natura. Cada mitja hora n´hi ha un taller, però és important reservar a l´entrada del Museu. L´exposició permanent és la més amplia. T´expliquen la Terra i la seva evolució, aprendre sobre el dinosaures, hi ha animals disecats, minerals, fòssils i moltes més coses.

L´entrada és gratuita sempre i quan aneu el primer diumenge de mes o tots el diumenges a partir de les 15 h.

Esperem us agradi!!

GRÀCIES PER SER MÀGICS A LA RUA DE CARNESTOLTES

Estimats pares i mares,

Volem agraïr-vos el vostre suport, somriures i esforç per fer un any més que la nostra participació al Carnestoltes sigui mágica.

Podem estar orgullosos del premi que hem guanyat i de que som originals i imaginatius (no ens fa falta copiar dissenys de disfresses). Any rere any ho demostrem, però tranquils que lo millor estar per arribar i segur tenim moltes idees meravellosas al cap del nostre Mestre de Carnestoltes el Juan Carlos.

Molts petons per tothom i un altre vegada….. GRÀCIES!

JA TENIM AQUÍ……….CARNESTOLTES!!!!

Estimats pares i mares,

Avui al cole hem tingut una meravellosa Rúa amb tots els nostres fills i filles com a protagonistas. Tortugues, dofins, mags,….ens han fet passar una molt bona estona.

Demà arriba el plat fort de Carnestoltes i el cole Montserratina surtirà un any més a la Rúa de Carnestoltes de Viladecans amb 260 persones. Animen a qui no surti a la Rúa a que vingui a animar al nostre cole perquè…….Serà màgic!!♥♥

Us esperem!!!

Benvingut Carnestoltes!

Estimats pares i alumnes,

Com ja sabeu arriba Carnestoltes. Aquesta setmana al cole els nens tenen que portar cada día de la setmana coses de Carnestoltes.

Us recordem que ha de portar:

Dilluns: Han de portar “emoticonos”, ja sigui en enganxines, pintada la cara,…

Dimarts: Amb cors i flors perquè la temática es hippie.

Dimecres: Amb un pentinat original i molt adornat.

Dijous: Portar un símbol de la pau.

https://youtu.be/rhTk1iLWfvo

En aquesta setmana us informarem de la Rúa de Dissabte i d´altres cosetes 😉